Cursus Risicoverevening

Wegens succes wordt de cursus Risicoverevening in het najaar van 2017 opnieuw georganiseerd. Een datum volgt. 

Inhoud
In het najaar van 2017 biedt het instituut Beleid & Management Gezondheidszorg (iBMG) de eendaagse cursus Risicoverevening aan. Deze vindt plaats op de Erasmus Universiteit Rotterdam. Tijdens de cursus gaan gerenommeerde onderzoekers van het iBMG in op het belang van de risicoverevening voor het Nederlandse zorgstelsel. Daarbij wordt onder andere ingegaan op conceptuele aspecten van risicoverevening, de vormgeving en historische ontwikkeling van het Nederlandse risicovereveningssysteem en de kwaliteit van het huidige systeem. Ten slotte wordt ingegaan op actuele beleidsthema’s. De cursus is kleinschalig en biedt veel ruimte voor discussie.

Doelgroep

Bent u werkzaam als bestuurder, manager, beleidsmaker of adviseur in de Nederlandse gezondheidszorg of voor de overheid, dan kan de cursus Risicoverevening interessant zijn voor u. Het doel van de cursus is om u meer inzicht te geven in de functie en werking van de risicoverevening binnen het Nederlandse zorgstelsel.

Kosten

De kosten voor deelname aan de cursus bedragen €495 (vrijgesteld van BTW). Het tarief is inclusief deelname aan de colleges, cursusmateriaal, koffie en thee, lunch en een borrel. Alumni van de Erasmus Universiteit Rotterdam krijgen 10% korting op de kosten van deelname.

Aanmelden

Voor de verdiepingscolleges zijn slechts 22 plaatsen beschikbaar. Inschrijving vindt plaats op volgorde van aanmelding. Vanwege het opbouwende karakter van de colleges is het alleen mogelijk om u voor de gehele dag in te schrijven. De inschrijving is niet persoonsgebonden. Indien u verhinderd bent, is een vervanger van harte welkom. Gelieve dit dan vooraf per e-mail door te geven aan Daniëlle Cattel (cattel@bmg.eur.nl). Wij brengen €50,00 in rekening indien u zich afmeldt binnen zeven dagen voorafgaand aan de cursus. Deelnemers ontvangen na afloop een certificaat als bewijs van deelname.

Klik hier om u aan te melden.

Contact

De organisatie van de cursus is in handen van Daniëlle Cattel. Neem gerust contact op via cattel@remove-this.bmg.eur.nl of via 010 - 408 88 82 indien u vragen heeft.

Hieronder kunt u meer informatie vinden over: