Pre-master Gezondheidswetenschappen, BMG

De pre-master Gezondheidswetenschappen, Beleid & Management Gezondheidszorg (BMG) bereid je voor op de masters die worden aangeboden bij het instituut Beleid & Management Gezondheidszorg (iBMG).

Kenmerken van Gezondheidswetenschappen, BMG in Rotterdam

Gezondheidswetenschappen, BMG in Rotterdam bestudeert beleids- en managementvraagstukken op het gebied van de gezondheidszorg vanuit verschillende invalshoeken: de economische, de juridische, de sociaal-medische en de organisatiekundige invalshoek. Bovendien worden vakken aangeboden op het gebied van methoden en technieken van onderzoek. Deze multidisciplinaire opzet is ook duidelijk terug te vinden in de pre-master Gezondheidswetenschappen, BMG.

Voor wie is de pre-master?

De pre-master Gezondheidswetenschappen, BMG is bedoeld voor zogeheten zij-instromers. Je bent zij-instromer als je al wél een diploma hebt behaald, maar je niet direct toegelaten kunt worden tot de master van je keuze bij het iBMG.

Om toegelaten te kunnen worden tot de pre-master Gezondheidswetenschappen, BMG moet je voldoen aan de volgende toelatingseisen.

Vooraf kiezen voor een masteropleiding

Jouw keuze voor een masteropleiding bepaalt de inhoud van de pre-master die je moet volgen. Het is dus belangrijk dat je vooraf een keuze maakt voor de master Zorgmanagement of de master Health Economics, Policy & Law.

Klik hier voor meer informatie over master Zorgmanagement/Health Care Management.

Klik hier voor meer informatie over de master Health Economics, Policy & Law.